Open Kerk Nijkerk NICEA

De open nicea kerken uit Nijkerk met evangelisatie nieuws voor jou.

De Gereformeerde Kruiskerk in Nijkerk

Vanwege de aangescherpte Corona-maatregelen zal de VBC voor de basisschoolkinderen digitaal zijn! Het gaat als volgt:

Je geeft je op via het inleverstrookje op de Horizon of o.v.v. naam, leeftijd en telefoonnummer ouders via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Opgeven kan nog tot en met vrijdag 16 oktober tot 16:00 uur. Opgeven is nodig voor de organisatie om te weten hoeveel tasjes wij mogen klaarmaken!

Op woensdagochtend 21 oktober haal je tussen 9:30 en 10:00 jouw tasje op met alle benodigdheden voor deze VBC bij de Voorpost. Nieuwe Kerkstraat 81.

Via de mail ontvang je een link naar de livestream. Deze start om half 11. Je kan luisteren naar het verhaal uit de Bijbel en er wordt gezongen. Daarna wordt de uitleg over de Vossenjacht gegeven.

Op woensdag is er een Vossenjacht in het dorp. Die mag je samen met een van je ouders/verzorgers/gezinslid gaan doen. In de tas die je hebt opgehaald zitten alle spullen hiervoor! Let op dat je anderhalve meter afstand houdt van de vossen!

Om 12 uur mag je jullie antwoord mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook op donderdag krijg je een mail met een link naar de livestream. De livestream start om half 11. Opnieuw gaan we zingen en luisteren naar een verhaal uit de Bijbel. Ook wordt de challenge van die dag uitgelegd. Alle spullen voor de challenge zitten in de tas. Een foto van jullie resultaat mag je weer mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Via de mail wordt de winnaar bekend gemaakt!

Op zondag 25 oktober wordt de kerkdienst uitgezonden vanuit de Hervormde Kerk in Nijkerkerveen. Via de website www.hervormdnijkerkerveen.nl is de dienst te volgen via de livestream.

De kerken van Nijkerk heten u hartelijk welkom in de kerkdiensten.

En natuurlijk ook op de Sing inn, de pagina Geloven in de stad Nijkerk, de Alpha en Emmaus cursus.

2003 - 2019 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter