De activiteiten van de kerken in Nijkerk.

Title:
Sporthaldienst 2014: Heb je even tijd?
When:
02.11.2014
Where:
Sporthal Corlaer - NIJKERK GLD
Category:
Nijkerk

Description

Heb je even tijd?
Dat is het thema van de sporthaldienst die zondag 2 november weer wordt georganiseerd. De dienst zal worden geleid door ds. J.W. Overvliet begint om 18.30 uur. De sporthaldienst wordt dit jaar wederom gehouden in sporthal Corlaer, Henri Nouwenstraat 4 in Nijkerk.

Het Gospelkoor the Witnesses uit Ermelo treedt tijdens de dienst op onder leiding van Henkjan Velvis. De naam van het koor zegt dat zij getuigen willen zijn; getuigen van de liefde van God die voor iedereen toegankelijk is.

De sporthaldienst is een goede gelegenheid om op een eenvoudige wijze kennis te maken met de kerk en, nog belangrijker, het geloof in God. Wij nodigen u daarom uit om mensen mee te nemen naar de dienst voor wie de drempel van een kerk (nog) te hoog is.

Locatie: sporthal Corlaer, Henri Nouwenstraat 4, Nijkerk

Venue:
Sporthal Corlaer   -   Website
Street:
Henri Nouwenstraat 4
ZIP:
3863HV
City:
NIJKERK GLD
Country:
Country: nl

Description

Sporthal Corlaer is gebouwd onder architectuur en voldoet aan de laatste eisen gesteld door het NOC/NSF.
Door zijn riante hoogte van 9 meter is sporthal Corlaer geschikt voor topsport.
Doordat de sporthal op palen is gebouwd is er onder de sporthal een ruime parkeergelegenheid.
De afmeting van de kunststof sportvloer is 28 x 48 meter.

De hal kan opgedeeld worden in drie zaaldelen die afgescheiden kunnen worden door twee scheidingswanden.

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |