De activiteiten van de kerken in Nijkerk.

Kerk Omroep Nijkerk
Title:
Kerk Omroep Nijkerk
When:
24.04.2016 - 24.04.2016
Where:
Interkerkelijke Stichting Omroep Nijkerk - NIJKERK GLD
Category:
kerken in nederland

Description

De Interkerkelijke Stichting Omroep Nijkerk is elke zondag te horen op de frequentie van Nfm (de lokale zender in Nijkerk) 106.8 FM (antenne) 93.1 FM (kabel) van 09:00u t/m 13:00u.  (ISON)

De ISON is elke zondag te horen op de frequentie van Nfm (de lokale zender in Nijkerk) 106.8 FM (antenne) 93.1 FM (kabel) van 09:30u t/m 13:00u.

Van 09:30u t/m 10:30u is er een kerkdienst te horen uit een van de onderstaande meewerkende kerken.

De meewerkende kerken in Nijkerk zijn:

• Gereformeerde Kerk

• Gereformeerd vrijgemaakte Kerk West

• Gereformeerd vrijgemaakte Kerk Oost

• Evangelische gemeente de Ark

• Hervormde gemeente de Fontein

• Hervormde gemeente Nijkerk

De herhaling is elke volgende maandag van 16:00 tot 20:00 uur.

Interkerkelijke Stichting Omroep NijkerkMap
Venue:
Interkerkelijke Stichting Omroep Nijkerk   -   Website
Street:
Beethovenlaan 11
ZIP:
3862 GN
City:
NIJKERK GLD
Country:
Country: nl

Description

De ISON is tot stand gekomen in 1996. ISON staat voor Interkerkelijke Stichting Omroep Nijkerk.

De uitzendingen worden verzorgd door 5 kerken die allen zijn aangesloten bij NICEA.

De Nijkerkse Interkerkelijke Commissie voor Evangelisatie Activiteiten.

Deze kerken verzorgen ongeveer 2 uren van de uitzending met een bijbelverhaal voor kinderen en een kerkdienst waarin  de predikanten van de plaatselijke gemeenten in Nijkerk voorgaan.

De overblijvende 2 uren worden door de ISON zelf verzorgd. Vaak is er een interview met een bekende Nijkerker.

Centraal woord bij de uitzendingen is om zoveel mogelijk een bijbelgetrouw woord te laten horen.