Pastorale Preken

Op internet is sinds kort een Nijkerkse site met preken en Bijbellezingen van de in 2007 overleden prof. dr. C. A. Tukker te vinden.

Martin Mudde lid van de Hervormde Gemeente Nijkerk heeft hiertoe het initiatief genomen. Martin heeft grote waardering voor deze predikant. Ook vanuit zijn eigen gemeente krijgt Martin materiaal aangeleverd om de site verder uit te breiden. Martin heeft dit allemaal niet verwacht toen hij met de site begon.

Op de site Pastorale Preken zijn ruim tachtig preken en Bijbellezingen te beluisteren. De preken zijn gehouden in de hervormde gemeente te Epe, die dr. Tukker van 1987-1995 diende. De Bijbel­lezingen hadden plaats in Urk, waar de predikant van 1982-1987 stond. Van harte kunnen we u aanbevelen een bezoek aan deze site te brengen.