Feestelijk concert van Elly en Rikkert op het jubileumfeest van kindercaravan de Rank

In 2013 rijdt kindercaravan de Rank alweer 30 jaar door Nijkerk!

Op woensdagmiddag 20 maart vieren we dit met een spetterend jubileumfeest in de Kruiskerk waar Elly en Rikkert komen optreden.

Elly en Rikkert zingen dan liedjes uit hun programma “gefeliciteerd” en paasliedjes.

Ze komen samen met hun kinderkoor, het belooft dus een groot feest te worden! rank nijkerk 30 jaar

Alle kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom. De toegang is gratis, wel is er een collecte voor een weeshuis in Rusland.

Nog even alles op een rijtje:

Wanneer: Woensdag 20 maart

Voor wie: Kinderen van 4 tot 12 jaar (er is geen toegang onder de 4 jaar)

Hoe laat: Van 14.30 tot 15.45uur (de zaal is open om 14.00uur)

Waar: Kruiskerk, Nijkerk

Kijk voor meer informatie op www.deranknijkerk.nl