Slaapplaatsen gevraagd voor Mission Possible

Slaapplaatsen gevraagd ? mail naar nicea@solcon.nl Wie o wie ???

Ik mail u vanwege de mission possible conferentie die van 13 tot 17 mei gehouden zal worden in het hart van holland in nijkerk. ik ga hier heen met een groep vrienden van mij uit onze gemeente in middelharnis. dit is meer dan 1,5 uur rijden en de conferentie zelf kost al 200 euro pp dus daarom zijn we op zoek naar slaapplaatsen bij mensen thuis.

Tijdens een bidden en vasten conferentie van herman boon heb ik ook wel eens bij mensen uit een lokale gemeente dichtbij het conferentie centrum geslapen en dit beviel toen erg goed. Dus vandaar mijn vraag of u bij mensen uit uw gemeente zou willen informeren of zij het leuk zouden vinden om wat gasten in huis te nemen, en we hebben dan eigenlijk alleen slaapplaatsen nodig. we zullen waarschijnlijk van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat op de conferentie aanwezig zijn, dus mensen zullen weinig 'last' van ons hebben.

We zullen dan woensdag 13 mei aankomen en zondag 17 mei weer vertrekken en tot nu toe gaat het om sowieso 5 mensen (jongeren). maar afhankelijk van hoeveel slaapplaatsen er te regelen zijn overwegen er nog meer mensen om al dan niet mee te gaan.

Slaapplaatsen gevraagd ? mail naar nicea@solcon.nl Wie o wie ???
mission possible