Feestmiddag met theatervoorstelling Wondermooi

WANNEER: Zaterdag 21 maart van 14.00 tot 16.00 uur (zaal open vanaf 13.45 uur)

WAAR: Wijkcentrum Corlaer, Rijstegoed 2

VOOR WIE: alle kinderen van 4-12 jaar Toegang is gratis.

Aan het einde van het programma wordt een collecte gehouden voor de voedselbank in Nijkerk. Voor meer informatie kun je ook nog kijken op: www.deranknijkerk.nl

rank

Op zaterdag 21 maart is er een feestmiddag georganiseerd door Kindercaravan De Rank om hiermee het seizoen af te sluiten. Kindertheater “Je bent een Parel” speelt dan de voorstelling Wondermooi. Wondermooi is een voorstelling waarin Maartje tijdens haar kampeervakantie op zoek gaat naar wie alles toch zo mooi heeft gemaakt. Samen met haar fototoestel, een tot de verbeelding sprekend decor en een kist vol attributen beleeft ze met de kinderen in het publiek het Scheppingsverhaal. Kinderen kijken niet alleen toe, maar worden uitgenodigd om alles mee te beleven. De geschiedenis van de schepping uit Genesis 1 is hier uiteindelijk de leidraad in. Het belooft een hele mooie en leuke middag te worden! Kinderen kunnen ook meedoen aan de kleurwedstrijd.

Heb je de kleurplaat nog niet? Je kunt hem downloaden via www.deranknijkerk.nl