Kinderkleding beurs vrijdag 27 maart vanaf 9.30

Na het succes van voorgaande jaren wordt er weer de overbekende tweedehands kinderkledingbeurs gehouden. Leuke, modieuze kinderkleding voor een zeer betaalbare prijs. De opbrengst is bestemd voor Friends of Bethel, een Nijkerkse stichting die hulp verleent in Ethiopië. De tweedehands kinderkledingbeurs wordt georganiseerd door de hervormde jonge vrouwenkring Ruth en gehouden op vrijdag 27 maart vanaf 9.30 uur in de Opstandingskerk, Hoefslag 132 in Nijkerk. De jonge vrouwenkring Ruth organiseert tweemaal per jaar een tweedehands kinderkledingbeurs. Dit is één van de activiteiten van de jonge vrouwenkring. Oog hebben voor de medemens is wat zij belangrijk vinden. Het organiseren en houden van de kinderkledingbeurs is voor hen een praktische manier om invulling te geven aan geloven. De voorbereidingen zijn momenteel in volle gang. Ook dit jaar zal er weer een zeer ruim aanbod zijn van kinderkleding in de maten 86 t/m 176 en de daarbij behorende accessoires zoals kinderschoenen, sportkleding e.d. Goede doelen De opbrengsten van de kledingbeurs gaan dit keer naar STICHTING Friends of Bethel, zij zetten zich in voor alleenstaande ouders en hun kinderen in Ethiopië door kinderopvang te verzorgen voor de allerarmsten. Er is nu ook een kleuterschool op het terrein gerealiseerd, zodat de kinderen langer in beeld blijven en niet op straat terecht komen. Inzameling Voor de verkoop kan er nog steeds kleding gebruikt worden aangeboden. Daarom hierbij de oproep voor de inzameling van uitsluitend goede verkoopbare en trendy (merk-)kinderkleding, schoenen en dergelijke. De kleding kunt u afgeven bij Marieke Vonk, Oranjelaan 8 (naast de Schakel) in Nijkerk. Bent u niet in de gelegenheid om de kleding te brengen dan kunt u contact opnemen met Mirjam de Greef. De kinderkleding komen zij graag bij u ophalen. De kleding die niet verkocht wordt gaat ook naar een goed doel. De VERKOOP De leden van de jonge vrouwenkring geven grote aandacht aan de komende kinderkledingbeurs. Zo zijn zij de afgelopen weken druk bezig geweest met flyeren en het ophangen van posters bij de basisscholen, kinderdagverblijven en een aantal WINKELS in Nijkerk. Op vrijdag 27 maart zal van 9:30 tot 13.00 uur de tweedehands kinderkledingbeurs gehouden worden in de Opstandingskerk, Hoefslag 132 in Nijkerk. Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig van kinderdagverblijf Bzzzonder. Voor vragen over de tweedehands kinderkledingbeurs en het ophalen van de kinderkleding: Mirjam de Greef via 033 – 2581717.