Jeugddienst Stormproof

edoris

Zondag 29 maart as om 19:30 uur jeugddienst in de ark. Stormproof met medewerking van Theo Dekker uit Ermelo.

Op vrijdag 29 maart organiseert de jeugd van Evangelische gemeente de Ark een dienst voor alle jongeren (of mensen die zicht nog jong voelen) uit Nijkerk en omstreken. Het thema is Stormproof. Theo Dekker zal hier over spreken in de dienst.

Tijdens deze dienst willen we met jonge gasten God aanbidden door het spelen van moderne en vernieuwende muziek. Benieuwd hoe dit klinkt? Kom dan om 19.30 uur binnenlopen en luister naar onze band bestaande uit toetsen, basgitaar, akoestische gitaar, elektrische gitaar, drums en natuurlijk zang. Met deze combinatie willen samen met jou God aanbidden.

Deze dienst is een mooie gelegenheid om je vrienden of kennissen iets mee te geven van God. Dit kunnen jongeren zijn die al geloven maar ook net zo goed jongeren die twijfelen of helemaal niet geloven. Grijp je kans en neem vooral een vriend(in) mee!