Grote Kerk van Nijkerk met de witte toren is open op Stille Zaterdag 4 april a.s. van 13:00 tot 15:30 uur.

De eeuwenoude Grote Kerk van Nijkerk met de witte toren is open op Stille Zaterdag 15 april 2017 van 13:00 tot 15:30 uur.

Kom gerust eens in dit monumentale gebouw kijken. Laat u meenemen door de geschiedenis van Nijkerk. Het is echt de moeite waard!!

Niet alleen de geschiedenis van eeuwen ligt hier, maar ook de Paasboodschap waarbij teruggedacht wordt aan de Opstanding van Jezus.

Een ieder is van harte welkom, de drempel is laag.

Wilt u een rondleiding door het gebouw, daar is plaats voor. Wilt u even praten over de diepere essenties van het leven, dan bent u hier op het juiste adres.

grote kerk nijkerk