Motortoertocht Cordaad

Nijkerk - Stichting Cordaad Nijkerk organiseert, sinds haar oprichting in 2005 vanuit de Geref. kerk (vrijg.), jongerenwerkreizen naar Oost-Europa. Vanuit christelijk oogpunt wil de stichting hulp verlenen aan mensen die het zoveel minder hebben dan wij en wil ze jongeren de gelegenheid bieden, om op deze manier, hun geloof daadwerkelijk handen en voeten te geven. Het motto van Cordaad is: “Helpen met je handen, geven met je hart!”.Door middel van allerlei acties en evenementen, wordt geld bijeengebracht om de jongerenreizen mogelijk te maken. Zie ook website: www.cordaad-nijkerk.nl

cordaad

Motor toertocht - zaterdag 13 juni Gezellige toertocht voor motorliefhebbers! In samenwerking met een aantal gemeenteleden is er een fraaie toertocht georganiseerd. Het beloofd een mooie rit te worden. De start om 09.00 uur bij Bed & Breakfast en Vergaderlocatie “Poldergoed” aan de Middelbeekweg 30, 3882 RT in Putten (http://poldergoed.com). Hier kunnen de rijders zich eerst tegoed doen aan koffie met lekkere appeltaart, gratis beschikbaar gesteld door “Poldergoed”. Deelname aan de tocht is € 20,- en opgeven kan via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.