Voorkom de zondagopenstelling van de winkels in Nijkerk

NIJKERK - Op maandag 29 juni is het college gevallen vanwege het aannemen van een motie over de zondagsopenstelling van winkels in de gemeenteraad.

Zoals u wellicht reeds heeft vernomen willen VVD, PRO 21 en Partij Nijkerk overgaan tot het openstellen van de winkels op zondag. Ondanks dat CDA en CU/SGP daarover met de VVD afspraken hebben gemaakt in het coalitie akkoord heeft de VVD aan CDA en CU/SGP op 26 juni meegedeeld dat deze afspraak is vervallen vanwege de belangen van de Nijkerkse ondernemers.

U zult begrijpen dat wij hierover zeer teleurgesteld zijn en bovenal verdrietig. De zondagrust in onze gemeente is een groot goed niet alleen als gebod van God maar heilzaam voor alle mensen daar rust noodzakelijk is voor ons allemaal.

Aan iedereen wordt gevraagd te bidden voor de gemeenteraad van Nijkerk.

kerken nijkerk