Bijbels voor Rwanda

In 2014 reisden ds. A.D. Goijert uit Nijkerk en Martijn Duijst uit Bunschoten tweemaal naar Rwanda, het land dat helaas door de genocide van 1994 bekend is geworden. Wel 75% van de bevolking is christen, maar de meeste kerkgangers hebben geen bijbel. Honderdduizenden kinderen zagen nog nooit een kinderbijbel en heel veel predikers maken hun preken zonder studiebijbel. Het is één van de vele noden in Rwanda.

Rwanda

Wij werden in staat gesteld om 2291 Bijbels, 585 kinderbijbels voor jonge kinderen, 417 kinderbijbels voor grotere kinderen en 102 studiebijbels uit te delen, vooral in de arme buitengebieden. Van 14 tot 30 september 2015 D.V. willen wij weer gaan, vergezeld van een aantal supporters. Wij doen (weer) een beroep op u/jou ons financieel te helpen. U kunt uw zeer gewaardeerde gift overmaken naar één van onderstaande rekeningnummers of een bijdrage geven aan één van de deelnemers.

IBAN        : NL42 RABO 0315 9015 27
T.n.v.        : Diaconie Hervormde Gemeente Eemnes
O.v.v.        : Bijbels voor Rwanda

IBAN       : NL67 INGB 0001 7422 92