Zondagsschool gaat weer van start

NIJKERK - Op D.V. 13 september gaat Zondagsschool ‘Het Mosterdzaad’ weer van start.

Alle 4 tot 12-jarige kinderen uit Nijkerk zijn van 12.00 uur tot 12.45 uur van harte welkom op de Rehobothschool (Brink 43), de Hoeksteen (Zandoogje 1) en de Maranathaschool (Bizetlaan 2).

We gaan met elkaar zingen, bidden en luisteren naar een Bijbelverhaal. Misschien doen we ook een quiz of maken we een mooie tekening.

We vinden het fijn als er veel kinderen komen, dus kent u/jij kinderen die tussen de 4 en 12 jaar zijn? Geef de uitnodiging door!

zondagsschool