De vernieuwde Rank gaat weer rijden vanaf 20 september.

NIJKERK - Deze zomer hebben vrijwilligers de Rankwagen een flinke opknapbeurt gegeven. De hele buitenkant is in een schitterend ontwerp geschilderd. Op 20 september, startzondag in de Kruiskerk, wordt de Rankwagen KNALLEND onthuld door een speciale gast. De feestelijke startdienst begint om 9.30 uur.

Na afloop van de dienst zal het gebeuren, dan gaat de Rank open. De kinderen die aanwezig zijn krijgen een bouwplaat van de Rank, als uitnodiging om ook dit seizoen weer langs te komen bij de Rank.

In de week van 21 september rijdt de Rank de wijken weer in en zijn alle kinderen van 4 tot 12 jaar welkom voor de verhalen, het zingen en het knutselen.

De cluburen zijn:

• Maandagavond van 18.30 - 19.30 uur op de Kievitslaan, bij de Wulfshoeve
  • Dinsdagavond van 18.30 - 19.30 uur op het Galjoen,bij school Holk
  • Woensdagavond van 18.30 - 19.30 uur op de Vlinderlaan, bij school de Hoeksteen.

rank nijkerk

Gelukkig is er genoeg clubleiding voor alle avonden. We zijn alleen nog op zoek naar een secretaresse / PR medewerker. Heb je daar je talenten in, neem dan contact op met Gerry Zuur, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.deranknijkerk.nl Alleen met elkaar kunnen we zorgen dat de Rank kinderen kan blijven bereiken met de verhalen van het evangelie.