VREDESWEEK

NIJKERK - Vrede In de week van 20 t/m 27 september staat dit thema centraal in vele kerken.

Iedere dag, ieder uur komt via de media de tegenstelling van vrede onze huiskamers binnenvallen. Een groot deel van de wereldbevolking kan niet in vrede leven. Zij worden heen en weer geslingerd tussen hoop en vrees. Vrede is voor ons zo vanzelfsprekend dat we er nauwelijks meer over nadenken wat er nodig is om de vrede te bewaren.We beseffen nauwelijks dat vrede voor heel veel mensen een droom is.

Om hier bij stil te staan en te horen wat wij kunnen doen. Heeft de Raad van Kerken Nijkerk op zondag 27 september een oecumenische dienst met het thema “Peace of cake” voorbereid. In deze dienst gaat ds. J.Knoop voor.

Muzikale ondersteuning: koor Halleluja uit Nijkerkerveen De vredesdienst wordt gehouden in de RK. Sint Catharinakerk aan de Holkerstraat in Nijkerk Aanvang 18.30 uur.

Na afloop kunt u onder het genot van een kopje koffie/thee napraten over de dienst.

Wij hopen dat wij velen van u bij deze viering kunnen verwelkomen.

Raad van Kerken Nijkerk,