Kinderkledingbeurs voor het goede doel!

NIJKERK - Opnieuw organiseert vrouwenkring Ruth dit jaar haar tweedehands kinderkledingbeurs. Leuke, modieuze kinderkleding voor een zeer betaalbare prijs. De voorbereidingen zijn momenteel in volle gang. Ook deze keer zal er weer een ruim aanbod zijn van kinderkleding in de maten 86 tot en met 176 en de daarbij behorende accessoires zoals kinderschoenen, sportkleding e.d. De opbrengsten zijn bestemd voor het goede doel. Dat is deze keer voor het Scharlaken Koord. Reden te meer om eens wat dieper in te zoomen op deze christelijke hulpverleningsorganisatie.

scharlaken koord

Scharlaken Koord Het Scharlaken Koord is een onafhankelijke christelijke hulpverleningsorganisatie voor prostituees, slachtoffers van mensenhandel en voor meisjes die met loverboys te maken hebben (gehad). Ook aan ouders verlenen zij hulp. Naast maatschappelijk werk doen zij ook straatwerk. Ze bezoeken vrouwen op hun werkplek en leggen contact met hen. Verder geven zij preventievoorlichting op scholen. Inzameling Voor de verkoop kan nog steeds gebruikte kleding worden aangeboden. Daarom hierbij de oproep voor de inzameling van uitsluitend goede verkoopbare en trendy (merk-)kinderkleding, schoenen en dergelijke.

De kleding kunt u afgeven bij Marieke Vonk, Oranjelaan 8 (naast De Schakel) in Nijkerk. Bent u niet in de gelegenheid om de kleding te brengen dan kunt u contact opnemen met Mirjam de Greef. De kinderkleding komen zij graag bij u ophalen. De verkoop Op vrijdag 2 oktober zal van 9:30 tot 13:00 uur de tweedehands kinderkledingbeurs gehouden worden in de Opstandingskerk, Hoefslag 132 in Nijkerk. Voor vragen over de tweedehands kinderkledingbeurs en het ophalen van de kinderkleding kunt u contact opnemen met Mirjam de Greef op telefoonnummer 033 – 258 17 17. Wees welkom op de succesvolle kledingbeurs in de Opstandingskerk. Samen sterk voor het goede doel!