Ochtend voor Vrouwen wo 11-11-15

NIJKERK - Al meer dan 25 jaar worden in Nijkerk twee keer per jaar open vrouwenochtenden georganiseerd. Werkgroep De werkgroep die de ochtenden organiseert, bestaat uit zeven vrouwen uit verschillende kerken.

Het doel van deze ochtenden is om met een groep ongedwongen bij elkaar te zijn in de Naam van Jezus om: elkaar te bemoedigen, door middel van een spreekster/spreker opgebouwd te worden, en in aanraking te komen met God en Zijn Woord. Dit alles gebeurt door met elkaar te praten over wat samenbindt, op grond van de Bijbel.

De spreker van deze ochtend is Dirk van Genderen. Hij heeft als onderwerp Gebroken dromen. Soms gaat het in ons leven anders dan we hadden gehoopt. Je krijgt te maken met teleurstelling, tegenslag, ziekte, verdriet… Je droomt breekt. En je schreeuwt het misschien uit: ‘Heere, waarom?’ Hij wil ons leren alles los te laten en in Zijn hand te geven. Hij wil ons een nieuwe droom geven… Bent u ook benieuwd wat Dirk van Genderen hierover weet te vertellen?

goede herderkerk nijkerk

De eerstvolgende ochtend is op woensdag 11 november. De ochtend vindt plaats in ’t Trefpunt, onder de Goede Herderkerk. Vanaf 9.00 uur is er koffie, de aanvang is van 9.30 uur tot 11.30 uur. De toegang is gratis, wel wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd. Alle vrouwen die geïnteresseerd zijn (ook als zij geen directe relatie met een kerk hebben), zijn van harte welkom om deze ochtend (en de volgende ochtenden) bij te wonen!

Voor informatie: Mirjam de Greef: 0332581717