Beleef een unieke kerstwandeling op vrijdag 16 december

NIJKERK - NICEA  (Nijkerks Interkerkelijk Commissie Evangelisatie Activiteiten) organiseert op vrijdag  16 december een speciale kerstwandeling door het centrum van Nijkerk. Elke 10 minuten vertrekt een nieuwe groep. Een groep wandelt onder begeleiding van twee gidsen. Je mag zelf bepalen vanaf hoe laat je deze wandeling gaat maken. Van 16.30 tot 20.00 is de start vanaf de Goede Herderkerk. De wandeling zal ongeveer twee uur duren.

kerst-zang-nijkerk-2015Elk jaar met kerstfeest (het feest van het licht) staat de geboorte van Jezus centraal. Kerstfeest is voor veel mensen een feest dat elk jaar beleefd moet worden als een gezellig samenzijn met familie en/of vrienden met heerlijk eten en drinken in een prachtig versierd huis. Staan wij nog wel stil bij de betekenis van het kerstfeest? Wat betekent Jezus de Zoon van God voor de mensen. Hoe kunnen wij dit laten zien aan alle mensen die het niet meer begrijpen of het niet meer voor lief aannemen?

Ontdek tijdens deze kerstwandeling wat deze geschiedenis voor de mensen betekent. Bijna alle kerken in Nijkerk werken mee aan deze wandeling. Tijdens deze wandeling wordt u op 9 verschillende plaatsen verrast door o.a. zang, gastvrijheid, toneel  en nog veel meer… Op een prachtige manier zal het geloof worden uitgelegd.

Kent u mensen uit uw omgeving die twijfelen of vragen hebben, neem ze mee. Beleef samen met hem of haar deze wandeling. Het is absoluut de moeite waard. Kom met uw gezin, dit is een prachtige uitleg voor uw kinderen. Deze wandeling is voor jong en oud, gelovig en niet gelovig.

Opgeven kan, bij voorkeur voor 12 december 2016,  via dit mailadres: kerstwandeling(at)solcon.nl   De kosten zijn 2,50 per persoon met een maximum van 10,-- per gezin. Wilt u bij het opgeven aangeven in welk tijdvak u wilt wandelen. Binnen elk tijdvak vertrekt een groep per 10 minuten.

Tijdvak A: 16.30 - 17.30
Tijdvak B: 17.30 - 19.00