Inloopmiddag Paasbos

NIJKERK - In de achterliggende maanden hebben we in de Opstandingskerk diverse inloopmiddagen gehad. Het was fijn om elkaar in een ontspannen omgeving te ontmoeten.  We mochten met elkaar praten, spelletjes doen enz. Dus gewoon bij elkaar op de koffie/thee.

Het komende jaar 2016 willen we deze middagen gaan vervolgen op iedere tweede woensdag van de maand vanaf 14.30 uur. Bent u ook nieuwsgierig?

Kom dan ook op 10 februari naar de Opstandingskerk om dit mee te beleven. Bent u niet in staat om op eigen kracht te komen dan kunnen wij u ophalen. Belt u hiervoor Anneke van Voorthuijsen, tel.nr. 06-23651917.

U bent hartelijk welkom.

Opstandingskerk