Bonhoeffer leeskring

Nijkerk - Tijdens de laatst gehouden IKOON avond op 19 november jl. bleek er belangstelling te zijn voor een (interkerkelijke) Bonhoeffer leeskring. Daarom willen we met elkaar het boek 'Verborgen Omgang, over leven in gemeenschap' lezen en bespreken. We komen een keer in de vier à vijf weken bij elkaar in Het Trefpunt (Goede Herderkerk, Willem Alexanderplein).

De volgende leeskringavonden zijn gepland op woensdag 24 februari, woensdag 30 maart en
dinsdag 26 april.

Heeft u zich nog niet aangemeld en heeft u wel belangstelling voor deze leeskring, laat het dan weten via ikoonnijkerk@solcon.nl of telefonisch 033 2461669. Meer informatie over Ikoon (Interkerkelijke Beweging Nijkerk vanuit het gereformeerd belijden) vindt u op www.ikoonnijkerk.nl.

ikoon