Passion in Amersfoort

Nijkerk - Donderdag 24 maart zal Amersfoort het decor vormen voor de passion.

De Evangelische Omroep zal samen met de KRO de opnames verzorgen. Amersfoort zal op deze wijze in vele huiskamers te zien zijn. Alhoewel de meningen verdeeld zijn of dit de juiste methode is om te evangeliseren valt niet te ontkennen dat een groot deel van geseculariseerd Nederland op deze wijze wordt bereikt. Anders zal dit ongetwijfeld niet het geval zijn geweest.

Ook in Nijkerk wordt gebeden voor de bezoekers van en de kijkers naar de Passion. Meer informatie over de passion vindt u op de website van de evangelische omroep en de huiskamer. Graag verwijzen wij u door naar deze bronnen.

huiskamer