Reinier Sonneveld

Reinier Sonneveld houdt woensdag 30 maart een presentatie in de Vrijgemaakt Gereformeerde Kerk. Iedereen is welkom vanaf 19.45 uur en we beginnen om 20.00 uur. Reinier Sonneveld stelt de vraag aan de orde 'Heeft het eigenlijk wel zin om te geloven? Waarom zou je het eigenlijk doen?' Al die moeite, op zondag naar de kerk, allerlei regeltjes om je aan te houden en stress als vrienden je niet begrijpen. Of misschien snap je weinig van deze vragen: je vindt geloven gewoon prettig, mooi en leuk. Je zou er hooguit nog méér van willen. Reinier Sonneveld is een bekende spreker en schrijver. Hij komt met stevige argumenten en ontroerende verhalen. Een avond voor jong en oud.

vrijgemaakte kerk nijkerk