Gluren bij de buren

NIJKERK - Een van de modellen uit de map ยด30 missionaire modellen' die het missionaire werk van de Protestantse Kerk in Nederland tijdens de eerste missionaire ronde presenteerde heet 'de gluren bij de buren gemeente'.

Pak dat eens structureel aan.

GA met een groepje, een paar maanden lang, eens per maand op bezoek bij een andere gemeente in Nederland. En gaat je predikant ergens voor, rijd met hem mee.

Gebruik een checklist en bespreek op de terugweg hoe je het bezoek hebt ervaren en welke missionaire mogelijkheden je hebt bespeurd.

centrum kerk