Evangelisatiedag op het Plein

Op d.v. donderdag 21 september 2017 a.s. is er een evangelisatiedag op het Plein en is er een blauwe bus aanwezig.

Deze bus is eigendom van Stichting Kerygma. In de bus is een tentoonstellingsruimte waar men aan de hand van duidelijke illustraties en een persoonlijk gesprek zijn of haar licht kan opsteken over de inhoud van het christelijke geloof, en wat dat geloof betekent in de realiteit van elke dag.

plein nijkerk

In de avond komt Joop Gottmers op het plein vertellen over hoe God zijn leven ingrijpend veranderde.

Muzikale medewerking wordt verzorgd door de Nijkerkse aanbiddingsband Loft Worship.