Hartelijk dank Ds Riemens

NIJKERK - Op 20 september 2017 heeft Ds D. Riemens het secretariaat van NICEA overgedragen aan Tessa van de Pol.

Voor zijn grote inzet voor NICEA en evangelisatie in Nijkerk willen wij Ds Riemens heel hartelijk dank zeggen.

Bovenal willen wij de Heere God bedanken dat Hij Ds. D. Riemens de kracht en het inzicht gaf om steeds meer gezamenlijk vanuit de verschillende kerken het plaatselijk evangelisatie werk vorm te geven.

Ds. Riemens zal via de normale verslagen op hoogte blijven van de ontwikkelingen bij NICEA. Graag wensen wij hem God's zegen toe voor de toekomst.

afscheid ds riemens