Unieke Kerst wandeling.

NIJKERK - NICEA (Nijkerks Interkerkelijk Commissie Evangelisatie Activiteiten) organiseert op vrijdag 22 december een speciale kerstwandeling door het centrum van Nijkerk. Elke 15 minuten vertrekt een nieuwe groep. Een groep wandelt onder begeleiding van twee gidsen.

Je mag zelf bepalen vanaf hoe laat je deze wandeling gaat maken. Van 16.30 tot 20.00 is de start vanaf de Kandelaar aan de Meinstraat 4A. De wandeling zal ongeveer twee uur duren. Elk jaar met kerstfeest staat de geboorte van Jezus centraal. Kerstfeest is voor veel mensen een feest dat elk jaar beleefd moet worden als een gezellig samenzijn met familie en / of vrienden met heerlijk eten en drinken in een prachtig versierd huis.

Staan wij nog wel stil bij de betekenis van het kerstfeest? Wat betekent Jezus de Zoon van God voor de mensen. Hoe kunnen wij dit laten zien aan alle mensen die het niet meer begrijpen of het niet meer voor lief aannemen?

Ontdek tijdens deze kerstwandeling wat deze geschiedenis voor de mensen betekent en ook voor u persoonlijk kan betekenen. Bijna alle kerken in Nijkerk werken mee aan deze wandeling over het Kerstfeest. Tijdens de wandeling wordt u op 8 verschillende plaatsen verrast door o.a. zang, gastvrijheid, toneel en nog veel meer…

Op een prachtige manier zal het geloof in Jezus worden uitgelegd. Kent u mensen uit uw omgeving die twijfelen of vragen hebben, neem ze mee. Beleef samen met hem of haar deze wandeling en ontvang zo een basis om in gesprek te gaan. Het is absoluut de moeite waard. Kom met uw gezin, uw familie en / of buren. Immers dit is een prachtige uitleg voor kin-deren, tieners, jongeren en ouderen. Deze wandeling is voor gelovig en niet gelovig. Voor onkerkelijk en kerkelijk. Voor iedereen.

Opgeven kan via dit mailadres: kerstwandeling@solcon.nl. De kosten zijn 2,50 per persoon met een maximum van 10,-- per gezin. Wilt u bij het opgeven aangeven in welk tijdvak u wilt wandelen. Binnen elk tijdvak vertrekt een groep per 15 minuten. Tijdvak A: 16.30 - 17.30 Tijdvak B: 17.30 - 19.00 Tijdvak C: 19.00 - 20.00 Inschrijven kan tot en met uiterlijk 18 december! Eventuele vragen kunnen worden gesteld via kerstwandelingvragen@solcon.nl .

2003 - 2018 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter |