Stad Nijkerk Mei 2011

De maandelijkse pagina Geloven in Nijkerk in de Stad Nijkerk komt tot stand in samenwerking met de kerken uit Nijkerk vertegenwoordigd in NICEA Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten.

Heeft u nieuws voor in de Stad Nijkerk. Mail dan naar  nicea@solcon.nl Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

In  mei 2011 zijn de volgende onderwerpen aan de orde geweest:

1. Een interview met de coördinator van de Nederlandse Patiënten Vereniging (NPV);

2. Een artikel over een groep jongeren die op werkvakantie naar Hongarije gaan vanuit de Hervormde Gemeente.

alpha cursus