Geloven in Nijkerk in de Stad Nijkerk april.

Ook de maandelijkse pagina Geloven in Nijkerk in de Stad Nijkerk komt tot stand in samenwerking met de kerken uit Nijkerk vertegenwoordigd in NICEA Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten. Heeft u nieuws voor in de Stad Nijkerk.

In april 2011 zijn de onderwerpen geweest:

1. Stichting Hoepel helpt arm Roemenie.

2. Zondagavond zang in Arkemheen voorziet in behoefte.

Indien u kopij wilt aanleveren wilt u dan rekening houden met het volgende.

Een artikel bevat 450 woorden.

Bij het artikel wordt een staande en een liggende foto van goede kwaliteit (dat is minimaal 2 mb) aangeleverd.

Het Open Kerk team

nicea (at) morrenconsultancy.nl