Geloven in Nijkerk in de Stad Nijkerk september 2011

De maandelijkse pagina Geloven in Nijkerk in de Stad Nijkerk komt tot stand in samenwerking met de kerken uit Nijkerk vertegenwoordigd in NICEA Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten. Heeft u nieuws voor in de Stad Nijkerk. Mail dan naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De onderwerpen zijn in september 2011:

1. Sing in op het Plein in Nijkerk.

2. Troost vanaf de kansel na de razzia van 1944

Heeft u nieuws voor in de Stad Nijkerk. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Indien u kopij wilt aanleveren wilt u dan rekening houden met het volgende. Een artikel bevat 450 woorden. Bij het artikel wordt een staande en een liggende foto van goede kwaliteit (dat is minimaal 2 mb) aangeleverd.

nicea (at)  morrenconsultancy.nl

Sing in