Open dag Opstandingskerk 15 juni

opening opstandingskerk

NIJKERK - Op zaterdag 15 juni is er van 10.00 uur tot 15.00 een open dag in verband met de voltooing van de renovatie van de Opstandingskerk.  Om 19:30 uur vindt de openingsbijeenkomst plaats. Iedereen is hartelijk welkom.

Op zondag 16 juni worden de kerkdiensten die geruime tijd in De Schakel zijn gehouden weer in de Opstandingskerk gehouden. Wilt u hiermee rekening houden. De Opstandingskerk heeft een nieuw interieur gekregen en een jeugdhonk. Ook de vergader faciliteiten zijn vernieuwd. Voelt u welkom om de vernieuwingen te bekijken. Voor de kinderen is er een luchtkussen en ook andere activiteiten.