Belijdenis van Nicea die door de NICEA kerken als uitgangspunt voor samenwerking is gekozen.

Kerst 2015

Kunt u zich voorstellen hoe uw kerstdagen eruit zouden zien zonder voedsel voor uw kinderen, zonder hout om uw huis enigszins op temperatuur te krijgen in de winterkou of een warme jas om u te beschermen tegen de snijdende wind?

Afschuwelijke gedachte vindt u niet? Wij vinden dat ook en daarom hebben wij, Annemarie & The Pilgrims Voices i.s.m de Stichting Hulp Oost Europa een manier bedacht om geld in te zamelen voor winterhulp aan ouderen, gezinnen en kinderen levend onder de armoede grens.

Komt laten wij aanbidden…

Op DV 12 December 2015 presenteren vocaal ensemble Annemarie & The Pilgrims Voices i.s.m. professioneel Instrumentaal Ensemble Passione en met medewerking van Kinderkoor de Jong Hosanna uit Nunspeet een klassiek Kerstgalaconcert in de Dorpskerk te Hierden. Op het programma staan bekende kerstliederen, carols van o.a. de Engelse componist John Rutter, delen uit het Oratorio de Noël van Saint Saëns & instrumentale intermezzi.

U wordt deze avond getrakteerd op prachtige kerstklanken maar ook op een geheel verzorgde avond uit. De entreegelden komen ten goede aan de Stichting aangezien een grote hoeveelheid sponsoren heeft gezorgd voor het dekken van zo goed als alle onkosten. U krijgt in de pauze koffie met iets lekkers aangeboden en na het concert is er een after party met hapje en drankje.

Evangelische boekhandel Blijmare- Nunpeet

Riemer & Walinga Boekverkoopers-Ermelo ‘t Boekpunt- Putten