Heel de kerk bakt!

NIJKERK - Heel Nederland bakt, heel Nijkerk bakt – we willen als Kruiskerk niet achterblijven. En nadat je lekkere dingen hebt gebakken is het nog leuker om ze op te eten….! De kerk is natuurlijk geen bakkerij. En je gaat ook niet naar de kerk om lekkere dingen te snoepen. Maar toch gaan we jou zondag 10 april 9:30 uur in de Kruiskerk onze zelfgebakken cupcakes laten zien. Kom jij ook?

Je leest het goed: deze kerkdienst gaat over CUPCAKES! Maar……er is iets bijzonders aan de hand met onze cupcakes. Sommige lijken erg lekker, maar zijn ze het ook? En waarom ziet een andere cupcake er een beetje ‘raar’ uit…? Kom jij onze cupcakes van dichtbij bekijken? Want ze vertellen een verhaal, een oud verhaal, een verhaal dat Jezus ook vertelde….

kruiskerk nijkerk

Je bent welkom in deze kinderdienst op zondagmorgen 10 april in de Kruiskerk, Venestraat 44. De dienst begint om 9.30u. De dienst is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van ca. 5 t/m 12 jr., er is oppas voor de allerkleinsten.