Actiedag 2 april a.s.

Nijkerk – Zaterdag 2 april organiseren de clubs en verenigingen van de Hervormde Kerk gezamenlijk een actiedag. Het thema is ‘Delen in overvloed’ . De activiteiten zijn bij de Opstandingskerk aan de Hoefslag 132 te Nijkerk. De clubs staan stil bij de vraag: hoe delen we van de overvloed die God ons geeft? Samen met de kerk van Colombia en Mexico willen zij meer geven om mensen met minder.

Juist de kerk in Colombia kan ons laten zien dat delen in overvloed meer is dan geld schenken. In Colombia is er geen overvloed aan middelen. Maar delen doen ze door zich in te zetten voor hun medemens. Ze delen van de overvloed van gaven en talenten die God geeft.

Opstandingskerk nijkerk

De actiedag kun je om 9.00 uur smakelijk beginnen met een ontbijt. Vervolgens zijn er tussen 10.00 en 14.00 uur van allerlei activiteiten voor jong en oud. Denk aan kooivoetbal, fietsen schoonmaken, workshops (cupcakes en zonnebloem), buksschieten, beauty salon, mountainbiken en konijn knuffelen. Rond en in de kerk is het gezellig ingericht met kraampjes voor de verkoop van allerlei materialen en etenswaren, zoals steigerhout met tekst, kastjes, bijzettafels, koek, advocaat, jam en snoep. Ook is er een koffiecorner. Tijdens de lunch kun je terecht bij een Happietaria.

Voor deelname aan het ontbijt en de mountainbiketocht graag voor vrijdag 1 april opgeven.

Het ontbijt start om 9.00 uur, de kosten zijn € 5,- pp (max € 20,- per gezin). Opgeven kan via bit.do/ontbijt  De mountainbiketocht start om 10.00 uur, de zijn kosten € 10,- pp, een helm is verplicht. Opgeven via bit.do/mtbnijkerk.  Voor de overige activiteiten hoef je je niet op te geven.

Kom gewoon langs. We zien u en jou graag op zaterdag 2 april bij de Opstandingskerk!