Bijbels in de Huiskamer

Nijkerk - Bijbels in de Huiskamer beschikbaar. Iemand in de Huiskamer vertelde dat in Spakenburg iemand spontaan een bijbel was gaan kopen bij een christelijke boekhandel n.a.v. The Passion. Dit inspireerde mij tot dit bericht.

Zo nu en dan zijn er mensen die bijvoorbeeld Arabische nieuwe testamenten meenemen vanuit de Huiskamer voor christenen of moslims waar ze mee in contact zijn. Naast Arabisch hebben we ook meerdere Poolse,Turkse en nederlandse nieuwe testamenten liggen en een paar engelse.

Deze kunnen gratis afgehaald worden bij de Huiskamer.

De Huiskamer vind je in het centrum van Nijkerk (Oosterstraat 2a) vlakbij Juwelier De Graaf.

De huiskamer in Nijkerk