Evangelisatie-actie 18 december 2021 bij Huiskamer te Nijkerk.

NIJKERK Op zaterdag 18 december 2021 zal er een evangelisatie-actie zijn bij de Huiskamer in Nijkerk. Deze zal plaatsvinden van 13.00u tot 17.00u. De inloop is om 12.45u. We zullen om 13.00u starten met gebed en aanbidding. Vervolgens zullen we de straat op gaan om de liefde van Jezus uit te delen.

Deze middag zal ook de Huiskamer open zijn van 14.00u tot 17.00u, hier kunnen mensen koffie en thee drinken. Tijdens deze ontmoeting kan er een goed gesprek plaatsvinden en kunnen we voor mensen bidden.

Voor deze actie zijn we opzoek naar evangelisten, bidders en mensen die kunnen helpen bij het thee en koffie schenken. Wel is het belangrijk dat als je wil komen dat je zelf een lunch meeneemt. Wij kijken uit naar een gezegende middag, waar God weer mooie dingen gaat doen.

2003 - 2019 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter