Top2000 in de kerk ‘Het geloof achter de plaat’

Zondag 27 december, 11.00u, Radio A1 ‘Zin op Zondag’

D.J. Tony, ds. Albert Postma en ds. Egbert Egberts

De Top2000: het is vaste prik zo rond de jaarwisseling. Het brengt luisteraars plezier en goede herinneringen. Ook in veel kerken wordt er aandacht aan besteed. Misschien verbaast je dat. Popmuziek in een kerk? Maar God en geloof komen opvallend vaak aan bod in de songteksten van bekende popmusici. Voorbeelden daarvan zijn U2, Bruce Springsteen,  Trijntje Oosterhuis en Lauren Daigle.

2 Nijkerkse dominees en DJ Tony nemen de luisteraar mee voor een verkenning. We draaien de muziek van o.a. Bruce Springsteen, Lauren Daigle, Al Green en Stef Bos. Daarbij geven we je graag een inkijkje in hun songteksten. Want daar zit misschien wel meer geloof in dan je in eerste instantie verwacht: ‘Het geloof achter de plaat’!

27 December, bij Omroep A1, om 11.00u. ‘Het geloof achter de plaat’. Een speciale ‘Top2000’ aflevering van het radioprogramma ‘Zin op Zondag’.

A1 Radio
Regio Barneveld 93.5 FM
Regio Nijkerk   106.8 FM
Ziggo Analoog 93.1 FM