Kerstavond 24-12-2012

De kerken nodigen u uit voor:

nijkerk kerstavond 2012

In 2012 vierden we Kerst onder de mooiste toren van Nederland omdat in 2012 de verkiezing plaatsvond.

Het begint al weer naar het einde van het jaar te lopen. Dat betekent dat het tijd voor kerst is. Dit jaar kunnen we voor het eerst de geboorte van de Heere Jezus gedenken onder de mooiste toren van Nederland. Bij al deze bombarie over een toren is het natuurlijk wel belangrijk om te blijven beseffen dat het niet om een gebouw gaat met Kerst. Veel belangrijker is om stil staan bij de Redder die naar de aarde kwam om verloren zondaren een nieuwe kans te geven.

2003 - 2019 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter