Afsluitmiddag Kindercaravaan de Rank

Feestelijke kindervoorstelling met cabaretier Ruurd Walinga

Een knuffel hebben we allemaal nodig. Eigenlijk elke dag. Cabaretier Ruurd Walinga heeft in zijn nieuwste kinderprogramma een hele ark vol met knuffels. Alle knuffelbeesten hebben hun eigen verhaal. Om volop te kunnen spelen leren ze spelen met de Grootste Knuffel. zaterdagmiddag speelt Ruurd Walinga zijn kindervoorstelling‘een knuffel graag!’ Na het grote succes vorig jaar hebben we er weer zin in om dit seizoen van kindercaravan de Rank feestelijk af te sluiten.

Kom dus allemaal om dit mee te beleven en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Nog even alles op een rijtje:

WANNEER: Zaterdag 17 maart a.s.

WAAR: Wijkcentrum Corlaer, Roetgensgoed 2 in Nijkerk

HOE LAAT: 14.00-16.00 uur (zaal is open vanaf 13.45 uur)

VOOR WIE: Alle kinderen van 4-12 jaar!

Je kunt ook meedoen aan de kleurwedstrijd door de kleurplaat die je hebt gekregen in de kerk of in de Rank op je allermooist te kleuren. Heb je de kleurplaat nog niet? Kijk dan even op www.deranknijkerk.nl.

Toegang is gratis. Aan het einde van het programma wordt een collecte gehouden.

Tot zaterdag 17 maart!

2003 - 2019 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter