kings coach in putten

Nijkerk - De King's Coach die vroeger regelmatig in Nijkerk stond, gaat door. Alleen niet meer in Nijkerk maar nu in Putten.

Op 24 december 2022 staat de King's coach weer bij de hervormde oude kerk in Putten in het centrum. Dit is de dag voor 1e kerstdag. De bedoeling is dan om ook samen kerstliederen te zingen. Het belooft een mooie happening te worden waarbij de geboorte van de Heere Jezus centraal zal staan. Dus noteer dit event alvast in uw agenda en kom even langs op 24 december a.s.

In 2023 zal de King's Coach ook regelmatig in Putten staan. Het is de bedoeling om elke laatste zaterdag van de maand bij de hervormde oude kerk in het centrum van Putten acte de presence te geven. Ook dan bent u hartelijk welkom.

Komt u even langs voor een praatje met het team? Natuurlijk is er ook gelegenheid voor een gebed of om samen een gedeelte uit de bijbel te lezen in de bus. Een enthousiast team staat voor u klaar.